dimecres, 10 de novembre del 2010

CONTINUA EL GENOCIDI AL SÀHARA OCCIDENTAL


Llegiu aquest interessant article sobre el procès de descolonització a l'Àfrica i més concretament el que està passant ara al Sàhara Occidental. ARTICLE SALVADOR COT, director de Nació Digital. VERGONYA, és el que haurien de sentir els polítics espanyols i la caverna nazi-onalista espanyola que s'omple la boca de patriotisme. El Sàhara Occidental fins fa poc més de 30 anys va ser província espanyola, els seus habitants tenien DNI, llibre de família, la seva llengua cooficial és l'espanyol...eren espanyols. Van ser abandonats a la seva sort i des d'aleshores estan patint un genocidi d'una magnitut incalculable. Però clar, els interessos econòmics valen més que els súbdits espanyols. Van fer més per una roca anomenada Perejil i habitada per un ramat de cabres que per cents de mils de súbdits espanyols.

Això si, els borbons espanyols són "HERMANOS" amb els monarques marroquis. Quanta mentida i quanta MERDA. Això sí, al costat del genocidi del poble sahraui hi ha la informació de futbol, tothom emprenyat perque van expulsar al Piqué i en canvi al Xabi Alonso no li van ensenyar ni targeta; o la visita del papa de Roma envoltat de cardenals i bisbes tots grasos i bacons i les dones ignorades i vexades per l'esglèsia catòlica.....QUIN FÀSTIC TOT PLEGAT...un altre dada,l´última per ara: sabeu quin país és el màxim exportador d'armes i mines antipersona al Marroc ?(instalades a la frontera amb els territoris alliberats pel Frente Polisario): ESPANYA!!!
Per sort no tothom és igual, i molta gent de molts països com ara molts espanyols, catalans, bascos, i d'altres països del món sencer sabem el que passa.

A VEURE QUAN TRIGA EL borbó espanyol A ANAR A PETONEJAR-SE AMB EL mohamed VI (continuador del genocidi iniciat pel seu pare Hassan II , el "germà" de joan carles de borbó)....

VISCA EL SÀHARA OCCIDENTAL LLIURE, PER LA LLIBERTAT DELS POBLES OPRIMITS!!!
Més informació clicant aquí: SAHARA LIBRE WEB